Gente Pez Libros

Referencia de libros en español. Novedades y clásicos de siempre.

Busca tu Libro:

Número total de libros encontrados: 40 para tu búsqueda.
Responsabilidad social corporativa. ADGG072PO

Responsabilidad social corporativa. ADGG072PO

Autor: Aránzazu Rodríguez Jover

Número de Páginas: 402

Libro especializado que se ajusta al desarrollo de la cualificación profesional y adquisición de certificados de profesionalidad. Manual imprescindible para la formación y la capacitación, que se basa en los principios de la cualificación y dinamización del conocimiento, como premisas para la mejora de la empleabilidad y eficacia para el desempeño del trabajo.

Un año a corazón abierto

Un año a corazón abierto

Autor: Oriol Mitjà

Número de Páginas: 264

El 13 de marzo de 2020 se anunciaba un confinamiento domiciliario a causa de una pandemia mundial que ha cambiado nuestras vidas. Oriol Mitjà, asesor de la OMS y científico del Consejo Europeo de Investigación especializado en estrategias para combatir las enfermedades infecciosas relacionadas con la pobreza, venía alertando desde febrero de los peligros de una enfermedad, la COVID-19, que se convertiría en la primera causa de muerte en nuestro país. En este libro, Mitjà, que se enfrentó en numerosas ocasiones a las distintas autoridades políticas por su gestión de la crisis sanitaria más importante en décadas, nos habla de sus orígenes, de cómo surgió su vocación, de su experiencia pionera en la lucha contra el pian en Papúa Nueva Guinea, de las investigaciones de vanguardia frente al coronavirus en las que ha participado y de sus dificultades para conseguir que los criterios científicos fueran adoptados por unos gobiernos superados por las circunstancias. Un libro imprescindible para entender los claroscuros de la gestión de la pandemia de la mano del epidemiólogo más crítico que ha batallado contra la COVID-19 en nuestro país.

Las chicas son guerreras

Las chicas son guerreras

Autor: Vicente Fabuel Cava

Número de Páginas: 177

El libro explica cuál ha sido el papel que le ha tocado jugar a la mujer en la música popular en las últimas décadas y sus principales protagonistas. Profusamente ilustrado.

Doctor Oriol de Bolòs

Doctor Oriol de Bolòs

Autor: Oriol De Bolòs

Número de Páginas: 643

La Universitat de Barcelona, a instància dels seus deixebles més propers, ha volgut aprofitar l'avinentesa de la finalització de la docència del Dr. Oriol de Bolòs per dedicar-li el present volum, on participen diversos grups i personalitats que treballen en les àrees conreades pel Dr. Bolòs o bé que han mantingut una relació directa amb ell.

Canto jo i la muntanya balla

Canto jo i la muntanya balla

Autor: Irene Solà Saez

Número de Páginas: 192

4t. Premi Llibres Anagrama de Novel·la Primer hi ha la tempesta i el llamp i la mort d’en Domènec, el pagès poeta. Després, la Dolceta, que no pot parar de riure mentre explica les històries de les quatre dones penjades per bruixes. La Sió, que ha de pujar tota sola la Mia i l’Hilari allà dalt a Matavaques. I les trompetes de la mort que, amb el seu barret negre i apetitós, anuncien la immutabilitat del cicle de la vida. Canto jo i la muntanya balla és una novel·la en què prenen la paraula dones i homes, fantasmes i dones d’aigua, núvols i bolets, gossos i cabirols que habiten entre Camprodon i Prats de Molló. Una zona d’alta muntanya i fronterera que, més enllà de la llegenda, guarda la memòria de segles de lluita per la supervivència, de persecucions guiades per la ignorància i el fanatisme, de guerres fratricides, però que encarna també una bellesa a la qual no li calen gaires adjectius. Un terreny fèrtil per deixar anar la imaginació i el pensament, les ganes de parlar i d’explicar històries. Un lloc, potser, per començar de nou; un lloc per a una certa redempció.

Cops d'ull al retrovisor

Cops d'ull al retrovisor

Autor: Maur M. Boix

Número de Páginas: 291

Memòries d'un extraordinari interès, que ens acosten a la biografia i al tarannà del pare Maur M. Boix, i ens donen un munt de notícies sobre el Montserrat de l'autor. El pare Maur fou secretari de l'abat Aureli M. Escarré, director tècnic de l'Escolania, prior de l'abat Cassià M. Just, provisitador de la província hispànica de la Congregació Benedictina de Subiaco i sobretot director de Serra d'Or durant més de trenta anys i en uns moments molt difícils.

De somnis i d'altres incerteses

De somnis i d'altres incerteses

Autor: Manuel Oriol

Número de Páginas: 54

Escriure és com morir un mica cada vegada que ho deixes de fer. És anar deixant espurnes de tu en cada pàgina, en cada frase. El que va començar sent un diari personal, va acabar convertit en un relat d'una petita història viscuda a la selva amazònica boliviana de Riberalta, Cachuela Esperanza, Tumichucua, Guayaramerín i una quantitat important de llocs indescriptibles i fantàstics.

Escenas de la vida pagana -noveletas, narraciones várias de estrenos catalanes

Escenas de la vida pagana -noveletas, narraciones várias de estrenos catalanes

Autor: Joaquim Riera I Bertran

Número de Páginas: 205
Com puc ajudar. Cròniques d’un voluntari social

Com puc ajudar. Cròniques d’un voluntari social

Autor: Maurici Blancafort Planas

Com puc ajudar és una experiència íntima i personal en que el protagonistra comparteix el seu procés de creixement i transformació. Arran d’un succés inesperat es planteja que pot fer ell per contribuir a millorar una societat que el desconcerta. Relata -amb un to reflexiu i crític, però alhora tendre i divertit – l’experiència de més de vint-i-cinc anys de servei als més grans fent de voluntari a la Fundació Amics de la Gent Gran. Si alguna vegada t’has qüestionat la realitat que t’envolta i creus que pots aportar alguna cosa als altres -per petita que sigui- aquest és el teu llibre. Com puc ajudar parteix de la màxima: “No hi ha prou amb indignar-se. Cal actuar”. La vols seguir? Segur que molts t’ho agrairan i tu, ni en dubtis, encara més.

El terreny i l'estudi geotècnic

El terreny i l'estudi geotècnic

Autor: Llorens Duran, Josep Ignasi De , Pons Valladares, Oriol

Aquest manual esta dedicat a l’estudi geotècnic, o sigui a la informació quantificada de les característiques del terreny necessària per al projecte dels fonaments i dels murs de contenció. La primera part tracta de la classificació, formació, identificació i característiques del sòl com a material de fonamentació, conjuntament amb els valors més representatius. La segona està dedicada als assaigs necessaris per a obtenir-los, incloent-hi els que es fan a l’obra i els de laboratori, esmentant els resultats que proporcionen i la idoneïtat de la seva utilització . La tercera part exposa en detall els continguts de l’estudi geotècnic i de la campanya de reconeixement necessària per realitzar-lo, amb indicació de les incidències que es poden presentar en cada una de les seves parts. Es completa amb l’especificació de una campanya de reconeixement i un qüestionari destinat a la revisió de l'estudi geotècnic per facilitar-ne la lectura i l’aprofitament.

Com fer un programa per a televisió: l'elaboració del projecte, de la idea a l'emissió.

Com fer un programa per a televisió: l'elaboració del projecte, de la idea a l'emissió.

Autor: Enric Violan Galán

Número de Páginas: 250

Heu tingut mai una bona idea que us agradaria veure en un programa de televisió i no heu sabut com fer-ho? En aquest llibre és on podeu trobar les eines bàsiques per canalitzar les idees per proposar un projecte de format per a televisió. .El llibre s’adreça als professionals de totes les branques del mitja televisiu, que a vegades per la seva feina específica, no tenen accés a aquesta informació. També a les persones inquietes, emprenedores, creatives, de qualsevol àmbit, amb ganes de fer anar endavant un projecte per a televisió. I naturalment als estudiants del mitjà audiovisual..Val a dir que fins i tot és un llibre que pot ser interessant per a qualsevol lector curiós que vulgui saber com els que treballen a “la tele” ho fan per arribar al que surt per la petita pantalla..El format del llibre esta pensant per ser llegit de una forma amena, ràpida i estructurat de forma que es parla de les etapes bàsiques de la idea fins a la presentació del projecte..Sense ser un tractat exhaustiu dóna les pautes i la metodologia per introduir-se en les tempestuoses aigües del món de les idees i dels programes per a televisió. També s’hi han adjuntat una sèrie...

Bibliografía de estudios sobre Carlos III y su época

Bibliografía de estudios sobre Carlos III y su época

Autor: Francisco Aguilar Piñal

Número de Páginas: 428

Esta guía bibliográfica se publica en homenaje al rey de España Carlos III de Borbón (1759-1788) en el segundo centenario de su muerte.

Anys 1411 - 1714, Col·lecció de 10 volums

Anys 1411 - 1714, Col·lecció de 10 volums

Autor: Catalonia (spain). Departament De La Presidència

Número de Páginas: 2252
Església i estat durant la Segona República Espanyola, 1931-1936

Església i estat durant la Segona República Espanyola, 1931-1936

Autor: Francesc Vidal I Barraquer , Miguel Batllori

Número de Páginas: 478

Últimos Libros buscados